Fri frakt över 1000 kr

Om oss

Vi är ett gäng som brinner för god mat och matlagning, en blandad pott av en kock, några mat- och tekniknördar. Framför allt utnämner vi oss själva ödmjukt som experter inom köksmaskiner och köksredskap och tror oss veta vad vi pratar om när det gäller restaurangmaskiner och restaurangutrustning.

Vår storebror heter Storköksbutiken som förser den professionella restaurangbranschen med köksutrustning och maskiner. Vi har tillgång till hela deras sortiment och har valt ut pärlorna från Storköksbutikens sortiment så att du som privatkund också kan handla professionell köksutrustning och köksredskap till ditt hem! Gör som kockarna och handla din köksutrustning av oss!

Vi har lager i Trelleborg och beställer direkt från producenterna i Europa. Vi står för kvalité, hållbarhet och bästa service. Det är viktigt att du som kund får just det du är ute efter och blir nöjd!

Vi har köksutrustning från Sverige och Europa för att kunna säkerställa god kvalité men också för att slippa onödigt långa transporter för miljöns skull. Vi har också valt att ta in produkter och märken som är relativt okända på den svenska marknaden men som är väldigt populära i restaurangbranschen i exempel Spanien och Italien.  

Är du genuint intresserad av matlagning och köksmaskiner så har du hittat rätt! Hos oss kan du luta dig tillbaka och njuta av diverse produkter att beställa direkt hem till dörren. Och som du kan lita på är av rätt sort för den glada matnörden. Roligt och smidigt, en sådan butik vi själva hade velat handla i!

To Top