Fri frakt över 1000 kr

GDPR

Sekretesspolicy

Knivogastro.se tillhör Kniv&gastro AB. När du besöker eller handlar på www.knivogastro.se lämnas personliga uppgifter till Kniv&gastro AB.

Personuppgiftsansvarig är:
Kniv&gastro AB
Org. Nr: 559279-1585
Godsvägen 19
231 62 Trelleborg
Sverige
Mail: info@knivogastro.se

Vad samlar vi in och varför?
Vi samlar in följande uppgifter av dig som kund: namn, adress, telefonnummer, e-post, (organisationsnummer) och ip-adress. Detta gör vi för att kunna behandla din beställning på ett bra sätt.

Vi samlar in information i olika steg av ditt besök på vår hemsida, beroende på vilket stadium av köp du är i och syftet med insamlingen.

Informationen kan anses vara personligt identifierbar (PII), men den samlas bara in med ditt samtycke. Informationen lagras och bearbetas på ett säkert sätt. Vi säljer, delar, eller återskapar aldrig din personliga information, med undantag för vad som framgår ovan eller i syfte att uppfylla en rättslig skyldighet enligt lag eller domstolsbeslut.

 

Genom att göra en beställning eller genom registreringen av kunduppgifter i samband därmed, samtycker kunden till att Kniv&gastro AB behandlar uppgifterna för det ändamål som anges ovan.

 

Våra tredjepartsleverantörer är följande:

Google: https://policies.google.com/privacy?hl=sv

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243

Instagram: https://www.instagram.com/accounts/privacy_and_security/

Mailchimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/

DHL: http://www.dhl.se/sv/villkor.html#privacy

 

SVEA Ekonomi AB: https://cdn.svea.com/webpay/sv-SE/dataskyddspolicy_e-handel-180522.pdf

 

 

 

To Top