Filtrera på

Trancher & Sashimi

I ett kök är en trancherkniv ett måste, eller förskärare som den också kallas. Bladet är långt och smalt, perfekt att skära upp kött, stek eller kyckling innan den ska ställas på bordet. Att tranchera kräver sin kniv och en bra stek gör sig bättre med ett bra upplägg. Vill du ha en optimal helhetsupplevelse av en stek skapar trancherkniven den bästa förutsättningen för smak, textur och estetik.  Med en bra trancherkniv klarar du att tranchera steken galant. Ett bra tillbehör är en tranchergaffel som håller steken på plats när du trancherar med din trancherkniv. Oavsett om du vill ha tunna skivor av köttet, eller lite grövre som till exempel en flankstek så klarar en bra trancherkniv detta. Bra till julskinkan, fläsksteken eller kycklingen. Den japanska traditionen har sin egna kniv när det gäller att skiva kött och rå fisk. Kniven heter Sashimikniv och är tillverkad enligt gamla japanska traditioner. Det är en typisk japansk kniv där du skär med ett enda snitt för att bevara köttets själ. Knivbladet är enkelslipat för maximal skärpa när du ska skiva kött eller fisk. Eminent att skära tunna och perfekta skivor av kött eller rå fisk. 

Trancher & Sashimi

Det finns 44 produkter.

Visar 1-36 av 44 objekt

Aktiva filter